Blast-serien

Den nya generationen blästerskåp i BLAST-serien kan kombineras och utformas som man önskar. Man kan sätta upp skåpet på väggen eller placera det på en ställning och ansluta det med ett manuellt slanffilter eller ett effektivt automatrensat filter i CENTRO-serien. Man kan också enkelt byta från injektorblästring till tryckblästring.
De många kombinationsmöjligheterna gör att blästerskåpen i BLAST-serien verkligen kan tillgodose olika önskningar och behov. Bassortimentet i BLAST-serien kännetecknas först och främst av en ergonomisk design, stora sidodörrar med en mycket bra tätning samt ett rikt urval av tillbehör.

Blästerskåpen i BLAST-serien är tillverkade i en kraftig helsvetsad stålkonstruktion med en sidodörr med perfekt tätning.

Skåpen har en stor siktruta försedd med belysning, som lyser upp och ger mycket god sikt inne i arbetsutrymmet. Nedanför siktrutan sitter de två gummitätade handhålen, som kan förses med handskar.

Epoxibehandlingen och den nya designen med mjukt böjda kanter gör det lätt att arbeta. Dörr med sandwitschkonstruktion minskar ljudnivån och den specialdesignade släta ytan hindrar blästermedel från att fastna. Som ventilation räcker det att ansluta en industridamsugare på de mindre enheterna.

För att se produktblad: Klicka här!